DOZVOLJAVA SE STUDENTIMA IZNOŠENJE SUBVENCIONIRANIH OBROKA IZ UGOSTITELJSKIH OBJEKTA ¨STUDENTSKIH MENZI¨

SZSUR

pro 3, 2020

Sukladno uputama za poslovanje ugostiteljskih objekata tijekom epidemije uzrokovane COVID-19 virusom koje je Studentski centar Rijeka primio od MZO, iznimno od odredbi Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na pokriće troškova prehrane studenata (NN 120/13 i 8/14),

DO 21. PROSINCA 2020. GODINE DOZVOLJAVA SE STUDENTIMA IZNOŠENJE SUBVENCIONIRANIH OBROKA IZ UGOSTITELJSKIH OBJEKTA (¨STUDENTSKIH MENZI¨) ZA VLASTITE POTREBE.

IZNOŠENJE OBROKA MOGUĆE JE U RESTORANIMA – INDEKS, MINI I KAMPUS.

Student može u ugostiteljskom objektu zatražiti da mu se kupljeni obrok zapakira u jednokratne posude uz napomenu da se jednokratne posude dodatno naplaćuju, odnosno nisu subvencionirane temeljem Pravilnika.
Jednokratne posude se naplaćuju po nabavnoj cijeni.
Vrećice za iznašanje se ne naplaćuju.

Pri kupovini subvencioniranih obroka korisniku će biti izdana dva računa:
1. Račun za subvencionirani obrok
2. Račun za kupovinu jednokratne ambalaže.

Studentski centar napominje da neku hranu iz ponude nije moguće adekvatno zapakirati u jednokratnu ambalažu, ta hrana neće ući u menu-e za dostavu o čemu će korisnici biti obaviješteni od strane djelatnika pri preuzimanju obroka.
Izneseni obrok trebao biti konzumiran u što kraćem roku od preuzimanja uz adekvatno čuvanje, sukladno odredbama Zakona o hrani (NN 81/13, 14/14 i 115/18) i drugim propisima.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content