Čarobni dan

SZSUR

velj 20, 2019

POZIV ZA PREDLAGANJE AKTIVNOSTI U OKVIRU PROGRAMA

27 SUSJEDSTAVA – KAMPUS (UniRi za EPK Ri 2020)

„Čarobni dan“

Kampus kreativni tim (KKT) Sveučilišta u Rijeci poziva vas na dostavu prijedloga sadržaja aktivnosti u sklopu programa „Čarobni dan“ koji se odvija u suradnji Sveučilišta u Rijeci i dječjeg vrtića Đurđice na Vojaku.

„Čarobni dan“ je pokrenut na inicijativu KKT, a uključuje održavanje i provedbu kratkih, kreativnih i inovativnih aktivnosti iz područja znanosti i umjetnosti namijenjenih i prilagođenih djeci predškolskog uzrasta (npr. jednostavni pokusi, promatranje mikroskopom, jezične igre, matematičke aktivnosti, likovne aktivnosti, pričaonica… )

Aktivnosti za rad s djecom predškolskog uzrasta predlažu, kreiraju i izvode profesori/ice Sveučilišta u Rijeci, kao i zainteresirani/e studenti/ce u dogovoru s profesorom/icom voditeljem/icom. Program je započeo u studenom 2018. godine, s ciljem da postane kontinuirana suradnja.

Pojedina predložena aktivnosti vremenski može trajati 30 do najviše 45 minuta. Mjesto održavanja radionice bira voditelj/ica aktivnosti te je sudjelovanje voditelja/ice i svih ostalih sudionika/ica na volonterskoj bazi. Molimo predložite datum u razdoblju 24.2. – 1.6. 2019. .tako da je odgovara jednom od termina iz satnice vrtića:

* ponedjeljkom u 9.30 ili u 13.30

* petkom u 9.30 ili u 13.30

Pozivamo vas da nam se priključite u Čarobnom danu i svojim prijedlozima pridonesete razvoju programa suradnje. Molimo da ispunite kratku prijavnicu i pošaljete ju na e-mail adresu jurdana@phy.uniri.hr

Za sva dodatna pitanja i prijedloge kontakt mail je jurdana@phy.uniri.hr

Tekst u dokumentu preuzmite ovdje.

 

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content