Brendiranje KULTURE – konferencija

SZSUR

velj 20, 2019

“Učionica” unutar RIJEKA 2020 – Europska prijestolnica kulture u partnerstvu sa Sveučilištem u Rijeci organizira trodnevnu međunarodnu konferenciju “Brendiranje kulture” koja će se održati 28. veljače, 01. i 02. ožujka 2019. godine na sljedećim lokacijama:

– Prvi dan konferencije, 28. veljače – Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci (kampus na Trsatu), Radmile Matejčić 3

– Drugi dan Konferencije, 01. ožujka – Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci (kampus na Trsatu), Sveučilišna avenija 4

– Treći dan konferencije, 02. ožujka – Art-Kino Croatia, Krešimirova 2

Cilj ove konferencije je jačanje kapaciteta lokalne i regionalne samouprave, turističkih zajednica i predstavnika kulture, kreativnih industrija i marketinga u području brendiranja kulture i razvoja kulturnog turizma, a ciljne skupine su predstavnici lokalne i regionalne samouprave, predstavnici turističkih zajednica i drugi donosioci odluka, predstavnici kulturnog sektora i kreativnih industrija, pojedinci i organizacije iz svijeta marketinga ali i studenti Sveučilišta u Rijeci, posebice studenti Hotelijersko-turističkog, Ekonomskog, te Filozofskog fakulteta i Akademije primijenjenih umjetnosti.

Za studente Sveučilišta u Rijeci omogućene su besplatne kotizacije za sva tri dana konferencije, a studenti se mogu prijaviti na e-mail nenad.antolovic@rijeka2020.eu do ponedjeljka, 25. veljače u 12 sati.

Više o konferenciji – https://rijeka2020.eu/erika-kessels-na-trodnevnoj-konferenciji-o-brendiranju-kulture/

Mini site konferencije – http://rijeka2020.eu/projekti/brendiranje-kulture/

Program konferencije –   https://rijeka2020.eu/projekti/brendiranje-kulture/program/

Facebook event – https://www.facebook.com/events/278996319438129/

 

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content