Akademija regionalnog razvoja i fondova EU

SZSUR

ruj 20, 2019

Akademija regionalnog razvoja i fondova EU je projekt Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU koji će se održati u Rijeci od 14.-17.10.

Cilj projekta je edukacija studenata o brojnim mogućnostima financiranja studentskih projekata kroz EU fondove koja će biti provedena kroz 4 radionice:

Modul 1: Što su fondovi EU?
Modul 2: Što je projekt?
Modul 3: Radionica izrade projekta
Modul 4: Provedba projekta

Prima se maksimalno 35 sudionika.

Prijave na radionicu zaprimaju se putem Google obrasca koji možete pronaći na poveznici: https://forms.gle/okywEn1v9a1EZvum7.

Adresu održavanja i konkretan raspored edukacije ćemo Vam dostaviti naknadno, ali očekivano trajanje edukacije je svakim danom od 14 do 20 sati (popodnevni termin je stavljen kako bi studenti mogli sudjelovati bez obzira na fakultetske obaveze).

Po završetku edukacija svi polaznici dobit će potvrde o odslušanoj izobrazbi. Napominjemo da je potrebno odslušati najmanje 3 modula kako biste dobili potvrdu. Molimo vas da svoje prijave izvršite najkasnije do 24. rujna 2019. godine.

Više na stranici Ministarstva, ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content