Adventski Sajam studentskih radova @ Galerija SKC

SZSUR Vijesti

pro 6, 2022

Pozivamo sve ljubitelje umjetnosti, kao i one koje će tek to postati, da se zakače za umjetnost na SKC- ovoj adventskoj verziji Sajma studentskih radova koji će se održati u četvrtak, 8. prosinca 2022., od 15 do 20 sati u Galeriji SKC (Kružna 6, Rijeka) i to kao dio cjelodnevnog događanja Bolji advent u sklopu kojeg će se u Kružnoj ulici održati izložba, buvljak, sadnja jelke te radionica.

Sajam studentskih radova – Galerija SKC

:: zakačite se za umjetnost::zakačite umjetnost ::

Pozivamo vas da se upoznate s umjetničkim radom mladih umjetnika i umjetnica te se zakačite za njihove studentske radove koji će vam se toliko svidjeti da ćete ih poželjeti ponijeti sa sobom ili usrećiti nekoga originalnim blagdanskim poklonom.

Studentice i studenti Studenskog kulturnog centra prezentirat će vam prednosti unikatnog originalnog umjetničkog rada, u odnosu na komercijalni proizvod.

SKC tako spaja ljubitelje umjetnosti i 20ak mladih umjetnica i umjetnika. 

Saznajte što rade i podržite mlade umjetnice i umjetnike.

Dobrodošle i dobrodošli!

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content