9. sjednica SZSUR

SZSUR

ožu 28, 2019

9. sjednica Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci održat će se u srijedu 3. travnja 2019. godine s početkom u 18:00 sati u sali Senata Sveučilišta u Rijeci, Trg braće Mažuranića 10, 51000 Rijeka.

Poziv i dnevni red, ovdje.

Radi osiguranja dovoljnog broja sjedećih mjesta, sve osobe zainteresirane za prisutnost na sjednici (a da nisu članovi Skupštine SZSUR) molimo da obavezno najave prisutnost putem obrasca, ovdje najkasnije do ponedjeljka 1. travnja 2019 u 12:00 sati.

Napomena:
Prijava sudjelovanja i prikupljanje osobnih podataka prijavitelja izvršit će se u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka. Obrada podataka bit će ograničena i korištena isključivo u svrhu potrebe organiziranja događanja u organizaciji SZSUR. Prijava sudjelovanja na događanju uključuje i privolu prijavitelja na foto/video/audio snimanje u svrhu dokumentiranja i promocije događanja u organizaciji SZSUR.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content