5. Kongres udruga studenata RH

SZSUR

ožu 12, 2019

 5. Kongres udruga studenata Republike Hrvatske koji će se održati u petak 12. travnja 2019. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (Trg Ljudevita Gaja 7) u dvorani 2 s početkom u 9:00 sati.

Riječ je o edukativnoj manifestaciji namijenjenoj studentima iz različitih studentskih udruga koji usklopu svojih aktivnosti organiziraju projekte, pokreću razne inicijative te djeluju u interesustudentske populacije iz cijele Hrvatske. Cilj Kongresa je da studenti koji vode studentske udruge iasocijacije razmjene iskustva i izazove s kojima se suočavaju sa ostalim proaktivnim i mladim ljudima, nauče nešto od uglednih gostiju predavača koji svoje znanje i savjete dijele s uzvanicima teda steknu nova poznanstva s ciljem stvaranja novih ideja i uspostavljanja suradnje između svihsudionika kongresa.

Poziv možete preuzeti ovdje.

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content