12. sjednica – izvanredna sjednica Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci

SZSUR

lip 9, 2019

12. sjednica – izvanredna sjednica Skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci održat će se danas u ponedjeljak 10. lipnja 2019. godine, u 18:00 sati u zgradi odjela Sveučilišta u Rijeci, prostorija 804, 8. kat.

S obzirom na izvanrednu situaciju vezano za zahtjeve po pitanju poboljšanja studentskog standarda – života u studentskim domovima i općenito radom Studentskog centra Sveučilišta u Rijeci sazvana je ova sjednica.

U subotu 8. lipnja održan je trosatni sastanak s Ravnateljem Studentskog centra Sveučilišta u Rijeci Dinkom Jurjevićem, mr. sig., a kojemu su prisustvovali i predsjednik Upravnog vijeća prof. dr. Pavao Komadina te uz članove Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, predsjednicu Pegi Pavletić i predstavnici studenata, korisnici smještaja Studentskog centra.

Po održanom sastanku Studentski centar uklonio je objavu kojima optužuje studente citiramo: “ZAŠTO ČLANOVI STUDENTSKOG ZBORA SVEUČILIŠTA U RIJECI LAŽU JAVNOSTI I MANIPULIRAJU SVOJIM KOLEGAMA”. Ravnatelj je kazao kako nije bio upoznat s činjenicom da je očitovanje Studentskog centra objavljeno na mrežnim stranicama Studentskog centra. Iako je objava uklonjena, ugledu članova Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci i samom Zboru nepovratno je nanesena šteta neistinitim tvrdnjama stoga je zahtijevana i javna isprika.

Poziv i dnevni red, ovdje.


Vezane vijesti:

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content