10. sjednica Skupštine SZSUR

SZSUR

lip 16, 2021

U tijeku je 10. sjednica skupštine Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci na kojoj se raspravlja o sljedećem dnevnom redu:

DNEVNI RED
Usvajanje dnevnog reda
Izvještaj predsjednika
Izvještaji voditelja ureda
Izvještaj radne skupine – poslijediplomski studiji
Projekti SZSUR u narednom periodu – razrada aktivnosti i podjela dužnosti
Student Day Festival
RiBROO – kamp za brucoše
Imenovanja
Dopunski studentski izbori – sz sastavnica
Raspravo o razvoju sadržaja za studente na Kampusu
Razno

Kreatori webinara navode kako su studenti tijekom pandemije bili zamoljeni da kažu kako se kao studenti osjećate i što vas muči.

Sada vam oni žele reći što su istraživanju doznali! Stoga Vas pozivaju na webinar Emocionalno funkcioniranje studenata Sveučilišta u Rijeci tijekom pandemije COVID-19 koji će se održati u srijedu 16. lipnja u 18.00 sati.

Voditeljice webinara su prof. dr.sc. Ivanka Živčić-Bećirević, izv. prof. dr.sc. Sanja Smojver-Ažić i izv. prof. dr.sc. Tamara Martinac Dorčić.

Voditeljice webinara navode kako vjeruju da im studenti imaju još puno toga za reći o studentskom životu u vrijeme pandemije pa vas pozivaju da se nakon prezentacije dobivenih rezultata aktivno uključite sa svojim pitanjima i komentarima. 

Poveznica za webinar https://zoom.us/j/98059418232?pwd=VHZMQm95NW5SQ2U4dGdSN3lKdWE4dz09

Povezane vijesti

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

STUDENTSKI STANDARD, STATUT, SURADNJA…

Tijekom ožujka Studentski zbor održao je sedmu i osmu sjednicu Skupštine SZPRAVRI. Na dnevnom redu istih bili su i izvještaji: predsjednika, studentskih udruga i razgovor s prodekanima. Cjelokupnoj sedmoj sjednici prisustvovala je prodekanica za nastavu integriranog...

Share This
Skip to content